sestdiena, 2015. gada 23. maijs

Eirovīzija 2015. Annes ikgadējais tops.

Hello! Kā jau katru gadu, es Anne veidoju savu īpašo Eirovīzijas TOP 10. Protams, ka šo topu pārsvarā lasa mani iedomu draugi, kuri tāpat kā es ir lieli Eirovīzijas fani. Un varbūt to lasa vēl kādi 2-3 reāli cilvēki, kurus esmu vai nu piespiedusi to izlasīt, vai arī viņi ir apmaldījušies. Droši vien citiem mans tops liksies ačgārns un viņi teiks: "Tu šito ieliki pirmajā vietā?? Ārprāts, Anne, Tu taču neko nesaproti". Bet I don't care, I like what I like! Bet nu pie lietas!

ULTIMATE POZĪCIJA! Latvija. Aminata - "Love Injected". PROTAMS, KA PIRMAJĀ VIETĀ! Nu, labi, labi, tā kā es nevarētu arī balsot par savu valsti īstenībā, tad Latvija ir ārpus topa, bet ja es varētu, tad liktu pirmajā vietā, of course! Aminata ir amazing, kad viņa tika finālā es sāku trakot un pamodināju mammu!






1. Vācija. Ann Sophie - "Black Smoke". Nu, paklausieties, es tiešām nezinu, kāpēc šai dziesmai prognozē sliktu vietu! Man ļoooti patīk gan sieviete, gan dziesma. Man liekas, tāda mūzika pietrūkst manā dzīvītē.




2. Apvienotā Karaliste. Electro Velvet - "Still In Love With You". Nu, es nezinu kā šitie izklausīsies dzīvajā, bet nedzīvajā man patīk ļoti, ļoti. Man solista dziedājums atgādina Miku (nevis šokolādes batoniņu, bet to dziedātāju) un kopā ar to sievieti izklausās ļoti labi manām ausīm!


3. Krievija. Polina Gagarina - "A Million Voices". Kaut arī man galīgi nesimpatizē Krievija šobrīd, pateicoties visām viņu izdarībām pēdējā gada (nu jau vairāk) laikā. Dziesma tomēr nav vainīga. Un dziesma jau ir skaista gandrīz kā "Let it go, let it go, can't hold it back anymooore!", ne? :-) Mamma teica, ka Krievija jāizsvītro vispār un, ka viņiem nav šeit jābūt :D



4. Izraēla. Nadav Guedj - "Golden Boy". Ah, nu parasti tāda tipa dziesmas netiek manā īpašajā topā, bet šis man dikti patīk, nu tāds jestrais Golden Boy! Laikam pietrūkst boibendi! Šits labs - skan galvā tagad!


5. Beļģija. Loïc Nottet - "Rhythm Inside". Jā, jā zinu, ka tas ir totāls plaģiāts, liekas, ka tūlīt uz skatuves uznāks Lorde un sāks dziedāt:"And we'll never be roooyaalls (roooyaaals)", bet whatever - man patīk arī plaģiāti :)


6. Igaunija. Elina Born & Stig Rästa - "Goodbye to Yesterday". Šie man patīk, tikai tas čalis tā ļoooti uzstājīgi (CREEPY) skatās uz to meiteni, kad viņa dzied. Bet dziesma man patīk, Tāpat kā Ungārijas dziesma - ļauj manām smadzenēm elpot :)


7. Slovēnija.Maraaya - "Here For You". Kad es skatījos klipu šai dziesmai, man likās nereāli labi, un domāju, ka šie būs mani favorīti, bet viņiem uzstājoties tas kaut kur pazuda. Bet lai nu kā, piedziedājums jau ir tīri ok, ne?



8. Ungārija. Boggie - "Wars For Nothing". Nu šī man liekas tāda tīra un skaidra dziesma - nav nekā lieka - atpūtina smadzenes.


9. Kipra. John Karayiannis - "One Thing I should Have Done". Sākumā jau man likās, ka galīgi boring, bet nu, kad es noskatījos to uzstāšanos, tad man palika tā silti ap sirdi. Ļoti vienkārša un mīļa dziesma.


10. Norvēģija. Mørland & Debrah Scarlett - "A Monster Like Me". Ja godīgi, es pagaidām neatceros dziesmas melodiju, BET es atceros to sievieti, kura, man šķiet, neprot smaidīt un viņa man palika atmiņā! o_o



(10.) Ja mēs izlaižam 3. vietu, tad desmitniekā iekļūst arī Austrālija ar Guy Sebastian - "Tonight Again". Šī ir tāda laba deju dziesma un it kā parasta, bet piedziedājums jau aizķer un liek šūpot kāju ritmā! He, he.



Noteikti gribu arī pieminēt Spāniju, Rumāniju un Austriju, jo arī šo valstu dziesmas man patika, bet es centos tā tomēr iekļauties desmitniekā un manā tik ļoti nozīmīgajā TOP 10 tās tomēr netika.

Un vēl, varbūt, ka kādam manam iedomu draugam, kurš šo lasa, radīsies jautājums - kur tad ir Zviedrija? :o Man tiešām nepatika tā dziesma un tam nav saistības ar dziedātāja iepriekš izteiktajiem "jaukajiem" komentāriem. Man Zviedrijas dziesma izklausās kā viss, kas šobrīd skan radio un ir atklausīts un apriebies. Thank you! :)